vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai

Începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai

de Redacția Dotto

După finalizarea lucrărilor de frezare, începe asfaltarea bulevardului 1 Mai.

În primă fază, vineri noapte, în intervalul orar 21:00 și 05:00, se vor asfalta intersecțiile de la Gară și de la Far. Prin urmare, în măsura în care este posibil evitați aceste 2 intersecții în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru că traficul va fi restricționat.

După finalizarea acestor lucrări, de luni dimineață, de la ora 04:00 va începe asfaltarea pe bulevardul 1 Mai, sectorul cuprins între Gară și intersecția cu strada 1 Mai Vechi (fostul magazin Billa). Pe acest sector traficul este reorganizat pe 2 benzi de circulație, câte una pe fiecare sens.

Tot de luni, se va începe și frezarea carosabilului pe pasajul rutier peste calea ferată, din zona magazinului Doraly, pe câte o bandă, pe sensul de mers spre Gară.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

Rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Sursa: Primăria Constanța Facebook

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult