Începe colectarea deșeurilor pe timpul nopții. Atenție unde lăsați mașina!

De luni, 10 octombrie 2022, colectarea deșeurilor se va face pe timpul nopții! Nu parcați mașinile în zona platformelor de colectare.

Pentru fluidizarea traficului, reducerea costurilor și utilizarea eficientă a parcului de autovehicule, colectarea deșeurilor municipale se va realiza în intervalul orar 22:00-06:00. În cartierele de case, ridicarea deşeurilor se va face, în continuare, pe timpul zilei. 

Prin modificările aduse Regulamentului serviciului de salubrizare, Constanța se alătură astfel astfel marilor orașe europene în care operațiunile de colectare se efectuează pe timpul nopții. 

Mai mult, măturatul trotuarelor și al carosabilului, stropitul și spălarea acestora vor fi realizate exclusiv noaptea, în același interval orar.  

Operațiunile de stropire, măturare și spălare a căilor publice, precum și golirea platformelor pe timpul nopții vor contribui decisiv la îmbunătățirea calității factorilor de mediu și vor reduce major riscul de îmbolnăvire a constănțenilor, risc provocat de microorganismele din praful stradal. 

CONTĂM PE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ SĂ FACEM CONSTANȚA CURATĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Noaptea Cercetătorilor Europeni la UMC Constanța 

Universitatea Maritimă din Constanța participă la sărbătorirea Nopții Cercetătorilor Europ…