Începe Festivalul Filmului Dobrogean

Încep Zilele Dobrogene de Film. Evenimentul propune publicului o serie de proiecții de filme românești și străine co-produse de cineaști din regiunea Mării Negre sau filmate în zona Dobrogei.

Peliculele vor rula la Centrul Jean Constantin și la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța. Intrarea va fi liberă.

Programul Zilelor Dobrogene de Film se deschide sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 15:30 cu pelicula “Din zori până în zori”, care va rula la Centrul Jean Constantin. Publicul va avea ocazia să vizioneze o co-producție Turcia – România multi-premiată la festivalurile de profil. Filmul este un portret tulburător al Turciei contemporane, în care onoarea familiei este, în continuare, mai presus de orice.

Tot sâmbătă, la Centrul „Jean Constantin”, de la ora 17:30 va avea loc proiecția filmului Căutătorul de Vânt. Filmat în Dobrogea, filmul spune povestea unui bărbat, care află că mai are puțin timp de trăit și regăsește frumusețea vieții.

Duminică, pe 13 noiembrie, de la ora 17:30, la „Jean Constantin” publicul este așteptat la proiecția … Poate mai trăiesc și azi , o poveste de dragoste neobișnuită, filmată la mare și inspirată din filme, cărți și folclor.

În ultima zi a evenimentului, spectatorii sunt așteptați la filmul Breaking News. Acesta va rula de la ora 18:00 la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța. Pelicula este filmată în Dobrogea și spune povestea unui cunoscut reporter TV care trebuie să realizeze unul dintre cele mai grele reportaje din viața lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

O nouă acțiune a Farului în școli

”Marinarii” au vizitat astăzi Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“ din Constanța. Prin …