duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Începe furnizarea căldurii în Constanța

Începe furnizarea căldurii în Constanța

de Redacția Dotto

Începe furnizarea căldurii în Constanța. Compania de termoficare a anunțat că de sâmbăta aceasta caloriferele abonaților la sistemul centralizat vor începe să se încălzească.

Conducerea companiei de termoficare nu exclude sincope în alimentarea cu apă caldă și căldură a locuințelor. Din cauza stării avansate de degradare a conductelor și a lipsei investițiilor sunt posibile avarii care să ducă la întreruperea furnizării agentului termic.

Prețul local al energiei termice facturată populației va fi în iarna aceasta de 450 lei pentru o gigacalorie. Diferența de preț, până la prețul real de 1.189 de lei va fi suportată de la bugetul local, adică de toți contribuabilii, inclusiv de cei care nu sunt racordați la sistemul centralizat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult