joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Începe recensământul berzelor

Începe recensământul berzelor

de Redacția Dotto

Începe recensământul berzelor. O dată la 10 ani, berzele albe din întreaga Europă sunt subiectul unui recensământ internațional, care anul acesta va începe pe 15 iunie. În România, acest proces va fi organizat de Societatea Ornitologică Română (SOR) și Asociația „Grupul Milvus”. Voluntarii sunt invitați să participe și sunt anunțate și premii pentru implicarea lor. Trebuie să știți că berzele albe sunt monitorizate regulat din 1934, acest demers contribuind la implementarea unor măsuri eficiente de protecție pe termen lung. În România, berzele cuibăresc de la nivelul mării până la 1.100 metri. Anul acesta, recensământul se va desfășura în toate cele 3.186 de unități administrativ-teritoriale din țară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult