marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Începe un nou sezon al SuperLigii

Începe un nou sezon al SuperLigii

de Andreea Bălan

Campionatul de fotbal al României începe astăzi.

Primele două partide care se vor juca astăzi sunt Oțelul Galați – UTA de la ora 18:30 și Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe de la ora 21:30.

Campioana României, Farul Constanța, joacă mâine în deplasare cu FC Hermannstadt, de la ora 18.30, iar de la ora 21:30 CFR Cluj întâlnește Politehnica Iaşi.

Duminică, 16 iulie, vor juca de la ora 18:30 Petrolul Ploieşti cu Universitatea Cluj, iar de la ora 21:30 FC U Craiova 1948 cu FCSB.

Alte 2 meciuri vor fi și luni. De la ora 18:30 FC Voluntari va întâlni FC Botoşani, iar de la ora 21:30 Dinamo va juca împotriva celor de la Universitatea Craiova.

În această ediție de campionat 2023-2024, Oțelul Galați, Politehnica Iași și Dinamo București sunt cele trei echipe nou-promovate.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult