joi, 13 iunie, 2024
Home Actualitate Incident electoral la Hârșova: Un alegător a fost împiedicat să voteze cu pașaportul

Incident electoral la Hârșova: Un alegător a fost împiedicat să voteze cu pașaportul

de Redacția Dotto

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova, la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 8.45, au fost sesizați cu privire la faptul că, la o secție de votare, un alegător ar fi fost împiedicat să voteze.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că persoanei în cauză i s-ar fi permis să voteze doar pentru alegerile europarlamentare, deoarece aceasta ar fi avut asupra sa numai pașaportul, fără cartea de identitate.

Ulterior, situația ar fi fost remediată, în sensul că persoanei respective i s-ar fi permis să-și exercite dreptul de vot și pentru alegerile locale.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult