marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Încrezători într-o nouă victorie

Încrezători într-o nouă victorie

de Andreea Bălan

Farul Constanța joacă mâine pe teren propriu contra celor de la Universitatea Cluj.

Lideri în clasamentul SuperLigii cu 30 de puncte, „marinarii“ sunt neînvinși pe teren propriu, cu cinci victorii și două rezultate de egalitate, în timp ce adversarul, Universitatea Cluj se află pe locul al 13-lea cu 14 puncte.

La Farul, Nedelcu este accidentat, însă Hagi se va putea baza pe Alibec și Corinus, care revin după suspendări. Totodată, Băluță și Benzar s-au antrenat cu echipa și sunt șanse de a-i vedea pe teren. În decurs de o săptămână fariștii vor juca nu mai puțin de 3 meciuri, mâine cu U Cluj, apoi în Cupa României și în turul sezonului regulat al Superligii, cu Rapid, în deplasare pe 21 octombrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult