Îndrăgostiți de mașinile retro

Iubirea cu pasiune nu este rezervată exclusiv partenerei. Unii bărbați au inimile cucerite de… mașinile lor. Vorbim despre cele retro, de colecție, nu despre cele pe care le conduc în fiecare zi.

Desigur că bărbații își doresc mereu ceva unicat, exact ca în cazul iubitei. Astfel se ajunge la o mică avere cheltuită pentru întreținerea bijuteriilor pe patru roți, dar satisfacția este una pe măsură, mai ales atunci când au ocazia să le expună ochilor admirativi ai publicului. Șapte dintre cele mai simpatice și populare automobile retro din lume vă așteaptă să le priviți, într-un centru comercial din Constanța.

Batrâne, dar în plină formă și strălucitoare. Sunt cele șapte mașini retro expuse din dragoste pentru pasiunile sănătoase, dar și pentru efectul lor impresionant, într-un centru comercial din Constanța.

Sunt modele celebre în toată lumea precum Volkswagen Beetle, Mercedes-Benz 450 SL, Chevrolet Corvette ori Fiat Sport Coupé, fermecătoare pentru aerul lor vintage, ce cuceresc orice iubitor de frumos. Caroseria strălucește și toate accesoriile sunt în formă optimă pentru că au fost recondiționate în cel mai mic detaliu. Cât costă o astfel de pasiune? Prețul pornește de la 15 mii de euro și este nelimitat, în funcție de cât de prețioasă vrei să arate bijuteria ta pe patru roți.

Expoziția poate fi vizitată gratuit până la finalul lunii februarie, iar doi norocoși ar putea câștiga un tur romantic cu o mașină retro de colecție, în Luna Îndrăgostiților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…