vineri, 24 mai, 2024
Home Breaking news Înfrângere dureroasă pentru Farul

Înfrângere dureroasă pentru Farul

de Andreea Bălan

Înfrângere dureroasă pentru Farul Constanța la Severin. Este primul eșec al lui Gică Hagi în acest sezon, după o partidă nebună în care constănțenii au fost în avantaj de două ori.

Partida a fost începută în forță de către fariști care au marcat încă din minutul 2 al meciului. Oltenii au egalat însă în minutul 26, apoi au urmat 2 execuții superbe ale lui Torje în decurs de numai 8 minute. La scorul de 1-3 pentru constănțeni, chiar înainte de pauză, Ivan a marcat pentru Univ. Craiova. Din păcate, în repriza secundă, fariștii nu au reușit să păstreze avantajul, iar trupa din Bănie a reușit egalarea, pentru ca 5 minute mai târziu Dan Nistor să înscrie pentru olteni, stabilind scorul final la 4-3. La finalul partidei, Hagi s-a arătat foarte supărat din cauza modului în care a pierdut echipa sa, dar și de faptul că jucătorii care au fost introduși pe parcurs nu au adus un plus.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult