Înotătorii constănțeni medaliați la Naționalele școlare

Înotătorii de la Palatul Copiilor din Constanța au fost medaliați la Campionatul Național școlar de natație, întrecere rezervată copiilor născuți între 2009 și 2011.

În întrecerea băieților de 14 ani, Matei Silivestru a urcat de opt ori pe podium, obținând cele cinci medalii de aur ale Palatului Copiilor, dar și două de argint și una de bronz. În concursul fetelor de 12 ani, Andreea Iordache a cucerit patru medalii, două de argint și două de bronz. Sportiva a ieșit vicecampioană a României la 100 m liber și 100 m spate, iar 50 m liber și la 50 m spate a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Medaliat a fost și Darius Nicula, în întrecerea băieților de 12 ani. Micul înotător a obținut argint la 50 m spate și 100 m spate și bronz la 100 m fluture. „Obiectivul Palatului Copiilor Constanța la această competiție nu numai că a fost realizat în totalitate, ci și depășit.

Planificasem obținerea a 14 medalii și am obținut 15. Bravo «delfinașilor», toți au fost la înălțime!“, a declarat antrenorul copiilor Octavian Tileagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Semafoarele de la Far, din nou funcționale

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Caraima…