Înscrierile pentru H3RO Mamaia sunt deschise 

Ediția cu numărul 14 a competiției de triatlon va avea loc pe data de 24 septembrie.  H3RO Mamaia este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS SMARTATLETIC. 

Pe lânga pasionații de triatlon, la startul competiției si-au confirmat, deja, prezența sportivii din echipa Olimpică a României, Felix Duchampt & Antoanela Manac precum și Alessia Orla, triatlonista de top pe plan mondial, noua achiziție a clubului Dinamo. Nu în ultimul rând vor fi prezenți și cei mai buni triatloniști din loturile naționale de triatlon. 

Federația Română de Triatlon anunță că, în cadrul competiției H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024. 

Organizatorii estimează ca evenimentul va grupa, la start, peste 500 de sportivi din 10 tari. Competiția va îngloba două Campionate Naționale și două Cupe ale României. 

Premiile totale vor fi record în valoare totală de 42 200 de lei. 

Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon. 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.  

Valoarea totală a proiectului este de 219.823,42 lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Copiii din Constanța, polițiști pentru o zi

Sute de copii din Constanța au fost astăzi… polițiști. Inspectoratul de Poliție Jude…