Interes scăzut pentru doza patru anti-COVID19

Interes scăzut pentru imunizarea cu cea de-a patra doză de vaccin anti-COVID19, la Constanța. Medicii spun că deocamdată pacienții întrebă despre vaccin, dar nu s-au și vaccinat.

Începând de astăzi, constănțenii se pot vaccina cu o nouă doză booster exclusiv în cabinetele medicilor de familie. Asta după ce toate centrele de vaccinare din județ au fost închise.

În cabinetul acestui medic de familie nu s-a prezentat astăzi niciun constănțean dornic să se vaccineze cu cea de-a patra doză de vaccin anti COVID19. Medicul spune că oamenii i-au adresat deocamdată doar întrebări despre vaccin, dar nimic mai mult.

Vaccinarea cu doza a patra se face exclusiv în cabinetele medicilor de familie, după ce toate centrele de vaccinare din județ au fost închise.

Chiar dacă în prima zi de vaccinare cu doza patru, constănțenii nu s-au înghesuit deloc la vaccin, mulți cred că acesta este necesar pentru protejarea sănătății, mai ales acum când au dispărut restricțiile.

49 de medici de familie din tot județul participă la imunizarea constănțenilor cu cea de-a patra doză de vaccin anti Covid 19. Dovada vaccinării cu doza booster va fi reprezentată de adeverința de vaccinare din Registrul Electronic Național de Vaccinări sau de certificatul medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…