Delfinariu

Intersecția de la Delfinariu va fi resistematizată. Deciziile luate în toamna acestui an, nu au dat rezultatele scontate, așa că Primăria Constanța a decis să facă din nou calcule și speră ca noua schemă de trafic să fluidizeze circulația. Un grup de experți în sistematizare rutieră lucrează la un plan, iar Primăria spune că acesta va răspunde nevoilor cetățenilor.

În zona Delfinariu reproiectarea fluxurilor se realizează pe baza situației reale și se va desfășura în doua etape, anunța recent pe pagina de socializare viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu. Prima etapă prevede reconfigurarea accesului la McDrive, iar următoarea în resistematizarea străzii Soveja, intersecție cu B-dul Mamaia, unde ar putea fi amenajată o bandă suplimentară pentru fluidizarea intersecției de la Delfinariu. Prin reconfigurare, vor rezulta două benzi pentru virarea la stânga, o bandă pentru direcția înainte către str. Zorelelor și o bandă pentru virarea la dreapta pe B-dul Mamaia.

Șoferii spun că modificările sunt binevenite, mai ales că regulile de acum, în urma deciziilor din toamnă au dus la blocaje și la prelungirea timpului de așteptare în trafic.

Viceprimarul orașului, Ionuț Rusu, subliniază că intervențiile punctuale din intersecții sunt coroborate și analizate în paralel cu elementele de smart city, care vor permite sincronizarea mult mai eficientă a traficului din Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Patru clădiri emblematice din Constanța sunt puse în lumina…promovării

Patru clădiri emblematice din Constanța, iluminate arhitectural începând cu ziua de aniver…