Home Actualitate Intervenție pentru salvarea unui bărbat căzut în apă

Intervenție pentru salvarea unui bărbat căzut în apă

Un bărbat, care noaptea trecută a căzut într-un canal din Delta Dunării, a sunat la 112 pentru a-l anunța pe dispecer că nu are nevoie de ajutor și că se îndreaptă către o localitate. Totuși, mai multe echipaje de la ambulanță, pompieri și poliție s-au deplasat la fața locului.
sursa: ISU Delta Tulcea

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în apropierea localității Ilganii de Sus. Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că a căzut în apă, dar a refuzat ajutorul echipelor de intervenție, spunând că se îndreaptă spre localitatea tulceană, potrivit ISU Delta Tulcea.

sursa: ISU Delta Tulcea

Deși acesta nu a solicitat ajutor, ținând cont de temperaturile scăzute de afară și de faptul că persoana putea intra în hipotermie, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune SAR, au pornit imediat în căutare.
Persoana în vârstă de 50 ani a fost găsită în apropierea localității Ilganii de Sus și a fost predată echipajului de ambulanță prezent la fața locului. După ce a fost monitorizată acesta a refuzat transportul la spital.
Echipele de căutare au fost formate din pompieri, doi agenți din cadrul postului de Poliție Maliuc și un echipaj al Ambulanței private „Delta”.
Autoritățile reamintesc cetățenilor faptul că pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forțelor de intervenție, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

În memoriam Doina Păuleanu

Muzeul de Artă Constanța și-a redeschis porțile pentru public. Cu această ocazie a fost la…