vineri, 24 mai, 2024
Home Breaking news Intoxicați cu fum în urma unui incendiu

Intoxicați cu fum în urma unui incendiu

de Redacția Dotto
flăcări

Trei persoane s-au intoxicat cu fum în urma unui incendiu, care a avut loc noaptea trecută, la Constanța. Focul a izbucnit într-o casă de pe strada Soarelui și s-a extins și la alte două imobile.

Fumul gros a afectat trei persoane, dintre care una a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate și a fost transportată la spital. Pentru stingerea flăcărilor s-au mobilizat mai multe echipaje de pompieri, cu trei autospeciale cu apă şi spumă și o autoscară. În ajutor a fost chemat și un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor victimelor.

Focul a fost stins după trei ore şi jumătate, în jurul orei 5 dimineața. 70 la sută din suprafața celor trei case, care aveau în total aproximativ 205 metri pătrați a fost afectată. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat de aer condiţionat lăsat sub tensiune.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult