duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate “Între scări”, expoziție de pictură la Constanța

“Între scări”, expoziție de pictură la Constanța

de Redacția Dotto

Constanța se pregătește să găzduiască o expoziție de pictură cu titlul intrigant „Între Scări”.

Evenimentul va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 15:00, la Casa de Creație de pe strada Eminescu nr 22, oferind oportunitatea iubitorilor de artă să descopere creațiile a 6 artiști plastici deosebiți.

Expoziția promite să ofere o experiență captivantă, printr-o incursiune în lumea subiectivă a artiștilor plastici implicați. Titlul sugerează că vizitatorii vor avea ocazia să exploreze diverse perspective și abordări artistice, asemenea unor trepte ce duc către noi orizonturi creatoare.

Cei 6 artiști care își vor expune lucrările sunt: Iulia Pană, Cristina Costea, Daniela Gheorghe, Lacme Ifrim, Silvia Șoșoiu și Cosmin Alexandru Grosu, fiecare cu stilul său unic și semnificativ. Expoziția își propune să ofere o diversitate de viziuni și tehnici artistice, de la abstract la figurativ, de la expresionism la realism, captând astfel atenția unui public variat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult