miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate „Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță”

„Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță”

de Redacția Dotto

În cadrul programului „Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță” derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Clubul de fotbal Farul continuă vizitele în unitățile de învățământ.

Reprezentanți ai echipei Farul din Superligă, dar și ai echipei feminine, alături de oficiali de la  Academia Hagi au vizitat ieri Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu” din Constanța.

Doi dintre jucătorii de la Farul Constanța, Constantin Budescu și Ionuț Vînă, împreună cu Victor Popeșteanu (fotbalist al Academiei Hagi) s-au aflat în mijlocul elevilor pentru a le vorbi despre importanța practicării unui sport, dar mai ales a fotbalului. Echipa feminină Farul a fost reprezentată de Nicoleta Deca.

Fotbaliștii de la Farul au fost însoțiți de directorul de marketing Costin Mega, team managerul Alex Mățel, și de unul dintre jucătorii de legendă din perioada 1970-1985, Ion Constantinescu. Acestei unități de învățământ i-a fost oferit de către oaspeți, un tricou înrămat al echipei Farul, inscripționat cu autografele jucătorilor și al managerului tehnic Gheorghe Hagi.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult