„Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță"

În cadrul programului „Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță” derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Clubul de fotbal Farul continuă vizitele în unitățile de învățământ.

Reprezentanți ai echipei Farul din Superligă, dar și ai echipei feminine, alături de oficiali de la  Academia Hagi au vizitat ieri Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu” din Constanța.

„Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță"

Doi dintre jucătorii de la Farul Constanța, Constantin Budescu și Ionuț Vînă, împreună cu Victor Popeșteanu (fotbalist al Academiei Hagi) s-au aflat în mijlocul elevilor pentru a le vorbi despre importanța practicării unui sport, dar mai ales a fotbalului. Echipa feminină Farul a fost reprezentată de Nicoleta Deca.

„Învățăm să fim campioni – Școala, primul pas spre performanță"

Fotbaliștii de la Farul au fost însoțiți de directorul de marketing Costin Mega, team managerul Alex Mățel, și de unul dintre jucătorii de legendă din perioada 1970-1985, Ion Constantinescu. Acestei unități de învățământ i-a fost oferit de către oaspeți, un tricou înrămat al echipei Farul, inscripționat cu autografele jucătorilor și al managerului tehnic Gheorghe Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…