miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Învățăm să fim campioni

Învățăm să fim campioni

de Redacția Dotto

Eveniment inedit de Săptămâna Europeană a Sportului, la Constanța.

Elevii de la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ au făcut cunoștință cu o parte dintre oficialii clubului sportiv Farul, dar și cu jucătorii Mihai Popescu, Dragoș Nedelcu, Roberto Mălăele și Andreea Laiu.

Proiectul „Învățăm să fim campioni“, derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța sprijină sportul și încurajează mișcarea în rândul tinerilor constănțeni. Fotbaliștii nu au venit cu mâna goală. Ei le-au adus copiilor mai multe mingi de fotbal și un tricou înrămat și semnat de componenții lotului. S-au fotografiat alături de toți copiii și au răspuns cu plăcere la întrebările pe care le-au avut aceștia.

În octombrie 2018, elevii școlii au fost vizitați de Ciprian Marica, fostul finanţator al SSC Farul şi de Ionel Dănciulescu, fost fotbalist la Națională.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult