sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News Investiții de 113 milioane lei în Portul Constanța

Investiții de 113 milioane lei în Portul Constanța

de Redacția Dotto
Portul Constanța

113 milioane lei pentru modernizarea infrastructurii de distribuție a energiei electrice din Portul Constanța.

Administrația Portului anunță că banii vor ajuta la înlocuirea a 75% din rețaua electrică, construirea unei noi stații de transformare, instalarea unui nou sistem SCADA de gestionare a alimentării cu electricitate, conectat la Portul de Nord, Portul Fluvial și Portul de Sud, dar și la construirea de posturi noi de transformare.

Administrația Porturilor anunță că obiectivul său prioritar este să asigure condițiile optime pentru dezvoltarea Portului Constanța și consolidarea poziției acestuia ca port maritim eficient, durabil și sigur, cu rol esențial în dezvoltarea economică a țării.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult