duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Investiții în terenurile de sport

Investiții în terenurile de sport

de Andrei Cernat
TERENURI SPORT

Terenurile de sport din Constanța vor fi refăcute. Administrația locală caută firme care să înceapă lucrările și să pună la punct locurile destinate petrecerii timpului liber. Vor fi reabilitate terenurile din mai multe zone printre care Poarta 6, Badea Cârțan și Abator. Valoarea estimată a contractului este de peste 320 de mii de lei, iar acesta va fi atribuit pe baza prețului cel mai scăzut.Primăria Constanța vrea să reabiliteze terenurile de sport vandalizate sau care au ajuns într-o stare avansată de degradare.

Vor fi readuse la viață terenurile de sport din șapte zone ale orașului, iar valoarea contractului este de peste 320 de mii de lei. Acesta va fi atribuit pe baza prețului cel mai scăzut.


Constănțenii spun că reabilitarea terenurilor de sport este vitală, dar cred că vor fi din nou vandalizate și distruse.

Durata lucrărilor este de maximum un an, iar perioada de garanție va fi de minimum șase luni de la data încheierii proceselor-verbale de recepție.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult