vineri, 19 aprilie, 2024
Home DOTTO News Invitație la film pe plajă

Invitație la film pe plajă

de Andreea Bălan

De două ori mai mult film la malul mării, săptămâna aceasta. Mâine, 24 august, de la ora 20:30, pe plaja Zoom, va rula pelicula Șefi de coșmar.

Filmul spune povestea a trei colegi de serviciu, care plănuiesc să își elimine șefii, sătui de practicile abuzive ale acestora. Ușor de zis, dar mai greu de făcut. Cu toate acestea, cei trei nu se vor da în lături de la nimic pentru a-și atinge misiunea. Pe 25 august de la ora 20:30, tot pe plajă va fi proiectat filmul Moarte pe Nil. Un thriller plin de aventură și suspans, care îl are în centrul acțiunii pe celebrul detectiv belgian Hercule Poirot. Biletele pentru ambele pelicule pot fi achiziționate de pe pagina de Facebook a Centrului Jean Constantin.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult