duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News Invitație la… scoici

Invitație la… scoici

de Redacția Dotto

Invitație la prânz, la doar câțiva pași de mare, pentru constănțenii care s-au plimbat weekend-ul acesta pe faleza din nordul stațiunii Mamaia. Unul dintre chefii cunoscuți din oraș și-a mutat bucătăria pe plajă și i-a invitat la masa pe toți iubitorii de scoici la ceaun.

George nu a stat prea mult pe gânduri înainte să ia decizia de a-și muta bucătăria pe nisip. Ar fi fost și păcat de soarele blând și de temperaturile de primăvară, spune el. Așa că și-a pregătit ceaunul, condimentele, a adunat câteva lemne pentru foc și s-a apucat de treabă.

Nu a durat mult și la masă au sosit și primii oaspeți ademeniți de mirosul de scoici proaspete, care se găteau în ceaunul uriaș, răsfățate cu vin și condimente alese.

Și cum fructele de mare sunt indicate chiar și la dietă, bucătarul spune că s-au potrivit perfect cu plimbarea pe malul mării.   

Meteorologii au vești bune și pentru weekend-ul care urmează, când anunță temperaturi de până la 14 grade Celsius. Toate motivele, așadar, pentru o plimbare la malul mării. 

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult