Invitație la prânz, la doar câțiva pași de mare, pentru constănțenii care s-au plimbat weekend-ul acesta pe faleza din nordul stațiunii Mamaia. Unul dintre chefii cunoscuți din oraș și-a mutat bucătăria pe plajă și i-a invitat la masa pe toți iubitorii de scoici la ceaun.

George nu a stat prea mult pe gânduri înainte să ia decizia de a-și muta bucătăria pe nisip. Ar fi fost și păcat de soarele blând și de temperaturile de primăvară, spune el. Așa că și-a pregătit ceaunul, condimentele, a adunat câteva lemne pentru foc și s-a apucat de treabă.

Nu a durat mult și la masă au sosit și primii oaspeți ademeniți de mirosul de scoici proaspete, care se găteau în ceaunul uriaș, răsfățate cu vin și condimente alese.

Și cum fructele de mare sunt indicate chiar și la dietă, bucătarul spune că s-au potrivit perfect cu plimbarea pe malul mării.   

Meteorologii au vești bune și pentru weekend-ul care urmează, când anunță temperaturi de până la 14 grade Celsius. Toate motivele, așadar, pentru o plimbare la malul mării. 

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…