Iohannis nu mai avem interes pentru vaccinare

Bruxelles, 24 iun – Campania de vaccinare anti-COVID-19 a fost un succes, a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis, subliniind că vaccinarea este vitală.

Ştim din istoria pandemiilor că ele se produc în valuri şi într-adevăr am avut şi noi, din păcate, al treilea val destul de puternic, dar la noi campania de vaccinare a fost un succes, noi practic am oprit pandemia. Acum, însă, faptul că avem aşa puţine cazuri nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare. Avem un succes care cumva se vede într-o reducere a dorinţei de vaccinare„, a spus şeful statului înainte de reuniunea Consiliului European, întrebat cum poate fi impulsionată campania de vaccinare în contextul în care specialiştii vorbesc de un al patrulea val al pandemiei de COVID-19.

El a subliniat că vaccinarea anti-COVID-19 este vitală.

Cum ar fi să vaccinăm doar puţină lume şi să ne trezim în octombrie sau în noiembrie cu un al patrulea valea, fiindcă virusul evoluează, vedem că apar tot la o lună, două noi forme ale virusului mai agresive, care se răspândesc mai uşor? Părerea mea în continuare, părerea mea sinceră este că fiecare român ar face bine să se vaccineze dacă nu vrea să ajungă la spital„, a spus Klaus Iohannis

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Control pe plajele lărgite

Amplă acțiune de verificare a plajelor lărgite, în stațiunea Mamaia. Reprezentații Apelor …