Ionel Dănciulescu preia noua academie a lui Dinamo
HomeSportIonel Dănciulescu preia noua academie a lui Dinamo
Sport - sâmbătă 12 decembrie 2020

Ionel Dănciulescu preia noua academie a lui Dinamo

Ionel Dănciulescu va deveni managerul general al noii academii a lui Dinamo, sectorul juvenil pe care îl va dezvolta Ministerul Afacerilor Interne, în colaborare cu suporterii din asociația Doar Dinamo București, respectiv clubul Dinamo.

Dănciulescu anunță că proiectul are toate perspectivele de a fi unul de real succes la noi în țară, care o va ajuta pe Dinamo să se dezvolte și să atragă multe tinere talente la propria echipă

Ionel Dănciulescu:

„Mai sunt mici detalii de pus la punct, dacă nu intervine nimic probabil marți va fi o conferință de presă, cu președintele clubului și domnul Vela, iar pe 15 ianuarie vom da drumul proiectului.E o Academie, de la U6 la U12, până acolo. Va fi semnat un protocol cu FC Dinamo, cu DDB, cu suporterii, vom colabora foarte bine”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digisport.

Planul pus la punct de MAI, împreună cu suporterii din DDB și clubul Dinamo

Danciu pregătește un proiect grandios în colaborare cu Clubul Sportiv Dinamo, deținut de Ministerul Afacerilor Interne! CS Dinamo vrea să deschidă o Academie de copii și juniori ultra performantă, iar managerul general al proiectului urmează să fie fostul atacant dinamovist.

Liber de contract după ce a fost dat afară de spaniolii Cortacero, Colado și românul Șerdean, Danciu a fost contactat de președintele CS Dinamo, Ionuț-Adrian Popa, acesta fiind cel care îl dorește foarte mult pe fostul mare atacant al ”câinilor” și i-a propus lui Ionel să creioneze un proiect pentru o Academie care se dorește cea mai mare și mai performantă din România.

Primul pas gândit de Danciu este să facă o colaborare cu echipa dinamovistă care evoluează în Liga 1 și este patronată de Cortacero. Fostul mare golgeter încearcă astfel să salveze copii care sunt deja la Dinamo, dar din cauza spaniolilor, care nu oferă bani clubului, suferă mult.

Tot Dănciulescu a fost cel care a propus ca juniorii din noua Academie ce urmează să fie construită să poarte pe tricouri, indiferent de categoria de vârstă, însemnele proiectului socios al suporterilor ”DDB”. După ce se va stabili organigrama Academiei, terenurile care vor fi renovate și acoperite în baloane pentru condiții bune de pregătire și pe timpul iernii, Danciu-gol vrea să facă o colaborare și cu secția de înot a clubului, pentru ca micuții fotbaliști din Academie să aibă acces la bazin și să facă acolo pregătire și recuperare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verificați și

FC Viitorul va înfrunta FCSB pe data de 19.01.2021

După meciul cu UTA pentru Viitorul Constanța urmează un meci și mai greu cu FCSB. Jucători…