vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate IPJ Constanța face precizări despre incidentele electorale din Valu lui Traian

IPJ Constanța face precizări despre incidentele electorale din Valu lui Traian

de Redacția Dotto

La data de 9 iunie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați cu privire la faptul că în apropierea unei secții de votare, o persoană distribuie fluturași, indicând alegătorilor persoana cu care să voteze.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional în baza Legii 115/2015.

Este vorba despre o femeie din Valu lui Traian ar fi primit un bilețel în care era specificat cu ce partid să voteze la alegerile locale din 9 iunie a.c.

Din informațiile Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează faptul că există înregistrări în care se vede o persoană de sex feminin care a primit un bilețel cu numele unui partid politic.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult