vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News IPJ Constanța pregătește mii de teste antidrog

IPJ Constanța pregătește mii de teste antidrog

de Redacția Dotto

IPJ Constanța se pregătește pentru sezonul estival de pe litoralul românesc. Consumul de droguri este o problemă din ce în ce mai frecventă, motiv pentru care testele antidrog au devenit prioritare pentru autorități. Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a lansat o achiziție pentru a cumpăra KIT-uri pentru depistarea în salivă a substanțelor stupefiante. Cantitatea minima care va fi livrată este de minimum 4.500 de bucăți iar cea maximă de 18.000. Potrivit caietului de sarcini, kitul trebuie să permită printre altele, depistarea în salivă a Amfetaminelor, Metamfetaminelor, Opiaceelor, Metadonei și Ketaminei. Detectarea eventualului consum de droguri începe imediat după recoltarea probei, iar rezultatul apare pe ecran după câteva minute. Valoarea totală estimată se situează între 300.000 și peste un million de lei.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult