miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate IPS Teodosie: Am alergii şi nu mă vaccinez

IPS Teodosie: Am alergii şi nu mă vaccinez

de Ileana Gheorghiu
ÎPS Teodosie

Noi nu suntem medici ca să recomandăm vaccinul. Declarația aparține IPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului, care a susținut astăzi că nici nu se vaccinează împotriva COVID-19, din cauză că suferă de alergii și oricum nu ar avea motiv pentru că nu se îmbolnăvește, fiind apărat de Sfânta Împărtășanie.

Cât despre implicarea preoţilor în campania de vaccinare, Arhiepiscopul Tomisului susține că aceasta ar fi o depăşire a cunoştinţelor şi atribuţiilor lor.

Înalt Preasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, un cunoscut contestatar al restricțiilor impuse de pandemie a susținut astăzi într-o conferință de presă că nu se vaccinează împotriva COVID-19 pentru că are alergii și, în plus, este protejat de slujbele pe care le săvârșește și de Sfânta Împărtășanie.

Întrebat dacă ar recomanda credincioșilor să se vaccineze împotriva Covid-19, Înalt Prea Sfințitul a răspuns că nu este medic și nu este treaba lui să o facă, deși alți preoți îndeamnă oamenii la vaccinare.

Tot IPS Teodosie a anunțat că de Paște îi va împărtăși pe credincioşi cu linguriţa tradiţională, subliniind că rânduielile Bisericii nu se schimbă niciodată, rămân aceleaşi, indiferent de situația sanitară.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult