vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate ÎPS Teodosie: Am zis doar ce scrie în Scriptură

ÎPS Teodosie: Am zis doar ce scrie în Scriptură

de Redacția Dotto
ÎPS Teodosie
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Arhiepiscopul Tomisului răspunde acuzațiilor de discriminare la adresa femeilor și spune că nu a făcut altceva decât să citeze din Sfânta Scriptură. ÎPS Teodosie a fost reclamat recent de o organizație non guvernamentală la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după afirmațiile pe care le-a făcut la adresa femeilor, despre care a spus că se fac vinovate de păcatul originar.

ÎPS Teodosie a declarat recent că femeia se face vinovată de păcat și că, „dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”. Scandalizată de afirmațiile Arhiepiscopului, Asociația VeDem Just a anunţat, că a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, unde a depus o plângere pe numele înaltului prelat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult