miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate ÎPS Teodosie, despre educația sexuală

ÎPS Teodosie, despre educația sexuală

de Redacția Dotto

Să oferi copiilor drepturi de adulți este o anomalie, spune ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în contrextul mult controversatului subiect de introducere a educației sexuale în școli. Acesta mai este de părere că ”nu se poate da copilului un cuțit să se joace deoarece se poate răni”.

Reprezentantul bisericii mai susține că specialiștii trebuie să se implice pentru a evita intrarea în degringoladă a societății. Potrivit unui proiect aflat în Parlament, elevii vor urma cursurile „educație sanitară”, cu acordul părinților.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult