duminică, 21 iulie, 2024
Home DOTTO News ÎPS Teodosie: “Femeile să aibă capul acoperit”

ÎPS Teodosie: “Femeile să aibă capul acoperit”

de Redacția Dotto

ÎPS Teodosie captează din nou atenția publicului cu o declarație controversată. Acesta a afirmat ieri la emisiunea Dialog Duhovnicesc, de la Radio Dobrogea, că femeile măritate nu ar trebui să umble cu capul descoperit. În cadrul emisiunii, o femeie căsătorită l-a întrebat pe arhiepiscop cum să procedeze dacă dorește să poarte o eșarfă pe cap la un eveniment, dar familiei îi este rușine de vestimentația ei.  

,,O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit, cum să fie rușine, fie că pune o pălărie, o bască, dar nu are capul descoperit, dacă sunt atâtea mofturi la cineva, acoperiți-vă cu ceva capul.”

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

În urmă cu câteva săptămâni, Arhiepiscopul a sfătuit o altă femeie care s-a plâns că are o relație cu un bărbat abuziv să își ducă crucea, pentru că a primit taina cununiei. Pentru această declarație, Arhiepiscopul a fost reclamat la Consiliul Național de Combatere a Discriminării de către deputata USR Diana Buzoianu.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult