sâmbătă, 25 mai, 2024
Home DOTTO News IPS Teodosie, pensionat de Instanță de la Univ. “Ovidius”

IPS Teodosie, pensionat de Instanță de la Univ. “Ovidius”

de Andreea Bălan

Este definitiv. Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trebuie să se pensioneze de la Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Înaltul prelat a pierdut definitiv procesul împotriva Universității, care a refuzat să îi prelungească postul de profesor titular, după ce acesta a împlinit 65 de ani, vârsta de pensionare. Decizia a fost luată de Curtea de Apel din Galați și nu mai poate fi atacată. Odată pensionat, Arhiepiscopul, pe numele de mirean Teodosie Petrescu, nu va mai avea dreptul să dețină nicio funcție în universitate, să conducă doctorate sau să facă parte din Consiliul Facultății de Teologie. Universitatea i-ar putea permite însă să predea în sistem de plată cu ora.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult