duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate IPS Teodosie vrea biserică pe faleză

IPS Teodosie vrea biserică pe faleză

de Redacția Dotto
biserica

Înalt Prea Sfințitul Teodosie vrea să amplaseze o nouă biserică pe faleza Cazinoului, lângă statuia lui Eminescu. Arhiepiscopul Tomisului a mărturisit că lăcașul de cult este un cadou de la un preot din Grecia și cere autorităților locale sprijin pentru amplasarea acestuia.

Nu mică i-a fost mirarea președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, când IPS Teodosie i-a mărturisit că în drum spre Constanța se află o biserică ce vine din Grecia pe care Arhiepiscopul Tomisului o dorește amplasată cu fața spre mare.

Constănțenii spun că biserica ar sta foarte bine pe Faleza Cazinoului din Constanța și că sigur multă lume s-ar opri să se roage și să aprindă o lumânare.

Surse din Primăria Constanța spun că municipalitatea nu a primit deocamdată nicio solicitare pentru amplasarea unei noi biserici în oraș.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult