duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate ISU Dobrogea: Bilanț la finalul festivalului NEVERSEA

ISU Dobrogea: Bilanț la finalul festivalului NEVERSEA

de Redacția Dotto

Pe perioada desfășurării festivalului NEVERSEA o atenție deosebită a fost acordată asigurării primului-ajutor. Astfel, echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor din cadrul ISU Constanța și Serviciului de Ambulanță Constanța au acordat sprijin participanților, în următoarele situații:

64 traumatisme diverse (excoriații, contuzii etc.);  
-299 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, hipertensiune arterială etc.).
O singură persoană a necesitat investigații suplimentare, fiind transportată la spital.
Pe linia prevenirii situațiilor de urgență, premergător și în perioada desfășurării festivalului, personalul Inspecției de Prevenire a executat 2 controale  la operatorii economici din perimetrul amenajării temporare în urma cărora au fost constatate 35 de deficiențe și au fost aplicate 10 amenzi contravenționale în cuantum de 34.500 lei.

”Mulțumim Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și inspectoratelor județene pentru situații de urgență care ne-au sprijinit cu forțe și mijloace pe parcursul festivalului astfel încât misiunea noastră să se desfășoare în condiții optime.
Mulțumim participanților care au ales să se bucure de muzică și atmosferă într-un mod responsabil.”

au transmis reprezentanții ISU Dobrogea

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult