Jandarm, fără suflare, într-o baltă de sânge

Un jandarm din Constanța și-a pus capăt zilelor chiar în garajul locuinței sale din Lumina. Soția a fost cea care l-a găsit fără suflare, într-o baltă de sânge. Îngrozită, femeia a sunat imediat la 112 și a cerut disperată ajutor.

Din păcate în ciuda tuturor eforturilor medicilor, inima tânărului a încetat să mai bată. Bărbatul avea 40 de ani, era căsătorit și avea un copil de numai câteva luni. Nimeni nu își explica ce motive l-au determinat pe acesta să își ia viața. Era angajat de 20 de ani în Jandarmerie și primise APT la ultima evaluare psihologică. Vecinii familiei sunt șocați. Spun despre tânărul jandarm că era un om liniștit și respectuos.

În cursul zilei de ieri, anchetatorii au ridicat probe și amprente, au stat de vorbă cu membrii familiei și vecinii pentru a desluși misterul din spatele tragediei. Pe fir au intrat și procurorii Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București, care conduc ancheta. Deocamdată gestul jandarmului nu pare să aibă nicio explicație, cu atât mai mult cu cât tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio.

În cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…