vineri, 14 iunie, 2024
Home Actualitate Jandarmii constănțeni au scos un șarpe din peretele unei case din județul Constanța

Jandarmii constănțeni au scos un șarpe din peretele unei case din județul Constanța

de Redacția Dotto

La data de 20 mai a.c., jandarmii constănțeni au răspuns unui apel la numărul unic de urgență 112, care semnala prezențe unui șarpe într-un perete de rigips al unei locuințe din localitatea Ivrinezu.

Echipajul de intervenție al Jandarmeriei a ajuns de urgență la fața locului și a reușit să extragă șarpele din peretele în care se instalase.
Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetățeni.

Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri. Manipularea necorespunzătoare a șerpilor sau a altor animale sălbatice poate duce la incidente neplăcute.

Pentru urgențe similare sau alte situații ce necesită ajutorul militarilor, apelați numărul de urgență 112.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult