Joia avanpremierelor

Joia avanpremierelor la Centrul Multifuncțional “Jean Constantin”. De la ora 12:00, cei mici și cei mari sunt invitați la filmul Lupul și Leul: O prietenie ca-n povești. Un film cu multe aventuri, care ne arată că prietenia adevărată nu are limite!

Alma, studentă la conservator, revine pe meleagurile natale, o insulă aflată in pădurea canadiană, unde întâlnește un pui de leu și un pui de lup. Între ei se va crea o legătură specială, o prietenie ca-n povești. Tot joi, de la ora 18:50, va rula A fost odată-n Soho, un horror-ul psihologic, care o are în centrul atenției pe Eloise, desginer de modă, care poate să se întoarcă prin căi misterioase în anii ’60, unde întâlnește o cântăreață uluitor de frumoasă și de talentată.

Dar strălucirea nu este ceea ce pare a fi, iar visele din trecut se transformă în ceva mult mai întunecat și mai înfricoșător. Biletele pentru cele două proiecții se pot cumpăra de pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor. Accesul în sala de spectacol este permis exclusiv pe baza Certificatului Digital COVID-19. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

“Suburbia”, la Teatrul de Copii și Tineret

Premieră la Teatrul de Copii și Tineret Căluțul de Mare. Mâine începând cu ora 18:00, pe s…