joi, 13 iunie, 2024
Home Sport Jorden Randell Duffy rămâne la CSM Constanța pentru încă un sezon

Jorden Randell Duffy rămâne la CSM Constanța pentru încă un sezon

de Redacția Dotto

Unul dintre primii trei marcatori ai echipei masculine de baschet CSM Constanța, Jorden Randell Duffy, va purta tricoul Constanței și în stagiunea următoare, continuându-și evoluțiile impresionante din sezonul precedent.

Americanul de 27 de ani a avut o medie de 14,5 puncte pe meci și a fost jucătorul cu cele mai multe pase decisive din lot, având o medie de 6 assist-uri pe meci în cele 31 de partide jucate în Liga Națională. Performanțele sale au contribuit la un sezon excelent pentru echipă, care a încheiat în Top 5 Liga Națională de Baschet Masculin Getica ’95 și în Top 4 Cupa României.

CSM Constanța mizează pe continuitate și a confirmat că staff-ul tehnic își va continua activitatea. Dan Fleșeriu rămâne antrenor principal, susținut de antrenorul secund Valentin Boian, team-managerul Ginas Rutkauskas, preparatorul fizic Cezar Bărăgău și kinetoterapeutul Alexandru Oltean.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult