Embed from Getty Images
Home Externe Sport extern Juventus plănuiește o ofertă de 361 milioane de lire sterline pentru o ținta de top
Sport extern - miercuri 11 noiembrie 2020

Juventus plănuiește o ofertă de 361 milioane de lire sterline pentru o ținta de top

Se pare că #Juventus planifică o ofertă senzațională de transfer de 361 de milioane de lire sterline pentru superstarul #PSG Kylian Mbappe, într-o lovitură imensă pentru speranțelelui Liverpool și Real Madrid de a semna cu atacantul francez.

Se așteaptă ca Mbappe să fie subiectul unui război de licitație vara viitoare, în calitate de cercuri de top din Europa.

Vedeta din Franța are puțin sub doi ani să își încheie contractul la Paris. El a decis că nu își va prelungi actuala afacere.

În schimb, le-a spus giganților din Ligue 1 că vrea să asculte ofertele vara viitoare. Tânărul a citat o nouă provocare ca motiv pentru ieșirea sa.

Situația lui Mbappe este monitorizată îndeaproape de Liverpool și Madrid. Într-adevăr, ambele cluburi explorează posibilitatea lansării unei oferte, așa cum sa raportat în Express.

Tânărul este considerat cel mai valoros jucător din lume, după ce a doborât recordul de transfer mondial pentru un adolescent în 2017, când a costat pe PSG 160 milioane de lire sterline.

Dar acum ar putea deveni cel mai mare transfer din toate timpurile, deoarece Tuttosport susține că Juve este gata să distrugă recordul mondial pentru a-l obține.

Recordul actual se ridică la suma de 198 milioane de lire sterline PSG rambursate în 2017 pentru tranferul lui #Neymar din contractul său de la #Barcelona.

Însă, potrivit presei italiene, așa cum este citat de ESPN, Juventus va elibera fonduri în regiunea de 400 de milioane de euro.

Noul șef Andrea #Pirlo a anulat deja contractul lui Gonzalo #Higuain. De asemenea, i-a permis lui Douglas Costa, Daniele Rugani, Blaise Matuidi și Mattia De Sciglio să meargă mai departe.

Atacantul Paulo #Dybala ar putea fi următorul care va pleca, conform publicației italiene Tutto Mercato Web, prin ESPN, susținând că #Chelsea se uită la atacantul argentinian.

Dybala, care a fost urmărit de #Tottenham și Man Utd, va fi în afara contractului în 2022. Acesta ar putea fi vândut la o sumă mai mică decat valoare lui actuală vara viitoare de către Juve pentru a evita pierderea lui pe un gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Roma (ATP): Medvedev eliminat, Thiem s-a calificat cu emoții

Jucătorul rus de tenis Daniil Medvedev (2 ATP, favorit nr. 3) a fost eliminat miercuri, în…