duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Kaiac-canoe: Româna, ultimul loc în Finala B a probei masculine de kaiac-4 pe 500 m la Mondiale

Kaiac-canoe: Româna, ultimul loc în Finala B a probei masculine de kaiac-4 pe 500 m la Mondiale

de Redacția Dotto
Kaiac
Acest conținut a fost arhivat. Este posibil să nu mai fie relevant.

Echipajul masculin de kaiac-4 al României, compus din Mihai Şerban, Constantin Mironescu, Daniel Burciu şi George Săndulescu, s-a clasat pe locul 9, ultimul, sâmbătă, în Finala B a probei, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe pentru seniori de la Copenhaga (Danemarca).

Cronometraţi cu timpul de 1 min 26 sec 46/100, cei patru români au încheiat pe locul 18 la general.

România a participat cu şase sportivi la Mondiale, dar Leonid Carp şi Victor Mihalachi, la canoe dublu pe 500 m, şi Daniel Burciu şi Constantin Mironescu, la kaiac dublu pe 1.000 m, nu au trecut de semifinale.

La ediţia 2019 a Campionatelor Mondiale, desfăşurată la Szeged (Ungaria), România nu a câştigat nicio medalie, cea mai bună clasare fiind reuşită de Victor Mihalachi şi Cătălin Chirilă, locul 5 în finala probei de canoe-2 pe 1.000 m, care au obţinut astfel şi calificarea la JO 2020.

România nu a mai câştigat o medalie la Mondiale din 2017, când Victor Mihalachi şi Leonid Carp au cucerit argintul la Racice (Cehia), în proba de canoe-2 pe 500 m.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult