Iordache

Cea mai bună gimnastă din România a avut un an de coșmar de când a revenit în sala de gimnastică! Accidentare după accidentare, pierderea mamei, ratarea finalei olimpice de la bârnă, sunt doar câteva dintre momentele grele prin care a trecut sportiva în 2021.

Tânăra povestește că la Tokyo a fost în depresie, a concurat cu dureri extraordinare, iar de ceva timp merge la pishoterapeut.

„Nu știu cum am reușit să fac față la Tokyo! După 3 zile de la evenimentul nefericit care s-a întâmplat în familia mea, am intrat într-o mica depresie. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni… domnul Cristi mi-a zis „Campionul din tine nu vrea să renunțe” și atunci m-am trezit la realitate”

Lari povestește că la Olimpiadă din cauza stării în care era, ajunsese să nu mai știe să-și facă elementele!

„Aveam niște probleme destul de grave. Toate lucrurile se încurcau în capul meu… Am tras de mine până la extrem, am ajuns până la durerea în care mi se făcea pur și simplu rău”

Cu o sinceritate dezarmantă, Lari recunoaște că a apelat la un specialist ca să poată să facă față la tot ce i se întâmplă!

„Fac terapie, pentru că trebuie să te descoperi pe tine, în primul rând, trebuie să te simți bine în pielea ta”

De când s-a întors de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Larisa se antrenează de două ori pe zi, de luni până vineri, și trage tare să se recupereze după accidentarea de la gleznă din cauza căreia a ratat finala olimpică de la bârnă, iar în octombrie vrea să meargă la Mondiale!

„Mă bucur că pot să merg, acesta era principalul motiv de a mă întoarce în sală. În ultima perioadă, am făcut foarte multă recuperare. Încerc să-mi țin moralul sus și să rămân cu psihicul tare pentru că viața merge mai departe indiferent de orice situație”

Check Also

LNBF – partidă șoc! Joi, 29 Februarie, ora 19.00 – Sepsi SIC vs. CSM Constanța

Liderul neînvins al Ligii Naționale de Baschet Feminin Getica ‘95, CSM Constanța, se pregă…