La un pas de Olimpiadă

Ovidiu Ionescu și Rareș Șipoș mai au de trecut un singur concurs de calificare pentru a prinde biletele în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Primul este calificat și în proba de dublu, unde face pereche de 12 ani cu Bernadette Szocs.

Ovidiu Ionescu și Rareș Ionescu joacă de mâine, în Portugalia, pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Pentru Ovidiu, cel mai bun jucător de tenis din România, participarea la Olimpiadă nu este o noutate, el a mai fost prezent și la Rio, în 2016. La Tokyo nu își dorește doar să participe ci și să câștige o medalie!

Pentru Rareș Șipoș (20 de ani) o prezență la Tokyo ar fi cel mai frumos vis împlinit. Muncește pentru asta de când era mic!

Ovidiu va fi prezent la Tokyo, unde va evolua în proba de dublu mixt, acolo unde face pereche de 12 ani cu Bernadette Szocs.

Ovidiu și Rareș evoluează la cluburi din Bundesliga, iar viața în Germania în pandemie nu este foarte ofertantă.

Deși are doar 20 de ani, Rareș mai vrea să joace încă pe atât și să îi egaleze recordul lui Adrian Crișan, cel mai mai de succes jucător de tenis de masă al României care s-a retras la 40 de ani și a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Curat murdar în Parcul Tăbăcăriei

Imagini greu de privit și un miros insuportabil în Parcul Tăbăcăriei. În tunelul prin care…