miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate La un pas de tragedie

La un pas de tragedie

de Andreea Bălan

Doi turiști aflați în vacanță la Eforie Nord au fost cât pe ce să se înece după ce curenții i-au tras în larg.

Salvamarii au arborat steagul roșu din cauza curenților puternici, dar tinerii au ignorat avertismentele și s-au aventurat în apa mării. Fata și băiatul nu au mai reușit să se întoarcă la mal, însă au fost observați de salvamari care au întrat după ei în apă și au reușit în cele din urmă să îi scoată teferi.

Medicii de la punctul de prim ajutor le-au acordat îngrijiri, iar apoi au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite.

15 oameni au fost scoși din apă de salvamari într-o singură zi . Aceștia trag un semnal de alarmă și îi avertizează pe turiști să respecte semnificațiile steagurilor.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult