vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News La volan, fără permis de conducere

La volan, fără permis de conducere

de Redacția Dotto

Pe străzile din județ, fără permis de conducere.

Pe data de 11 august, Polițiștii Secției 9 din Topraisar au oprit o femeie, în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Credința, fără permis. Tot aceasta a fost implicată într-un accident rutier, din fericire, fără victime.

De aceiași problemă s-au lovit și polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltina, care au sancționat un bărbat de 30 de ani care conducea un atv pe DN3, în localitatea Băneasa. Tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu deținea permis de conducere. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul avea o alcolemie de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult