duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Lacul Tăbăcăriei, absorbit de gunoaie

Lacul Tăbăcăriei, absorbit de gunoaie

de Redacția Dotto

Este focar de infecție pe lacul Tăbăcăriei. Peisajul lacustru este absorbit de la o zi la alta de mormanele de deșeuri, care ajung pe lac.

Printre peturi aruncate la întâmplare, ambalaje și resturi de materiale, viețuitoarele lacului își fac cuib. Pescărușul din imagini, zăcea deasupra mormanului de gunoaie, cu picioarele blocate în mâlul amestecat cu ambalaje. Focarul de infecție afectează direct flora și fauna din zonă, dar și estetica lacului.

Biologii spun că lacul Tăbăcăriei nu se mai încadrează în termenul de habitat pentru viețuitoarele sale. Tot aceștia spun că au informat autoritățile, care nu s-au deranjat să ia măsuri. Condițiile de viață nu mai sunt propice pentru aceste animale. Tot din Tăbăcăriei, zilnic, zeci de pescari pleacă cu captura crescută printre deșeuri acasă.

Imaginile vorbesc de la sine. Peisajele mizerabile sunt sub ochii constănțenilor și turiștilor care vor să se relaxeze plimbându-se prin parc. Constienți de riscul la care supunem viețuitoarele, spun că de vină sunt doar oamenii.

Trase de mână, autoritățile au aruncat vina dintr-o parte în alta. Până la momentul redactării acestei știri, instituția responsabilă de lacul Tăbăcăriei nu a declarat nimic.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult