Liber la distracție, în Constanța

Liber la festivaluri și concerte, în Constanța, după ce rata de incidență a scăzut sub 1,5 la mia de locuitori. Începând din acest weekend au fost deschise și cinematografele și sălile de spectacol, iar restauratele funcționează și în interior la o capacitate de maximum 50%.

În municipiul Constanța rata de incidență a scăzut la 1,12 la mia de locuitori, ceea ce a dus automat și la relaxarea măsurilor, potrivit Prefecturii Constanța. Începând din acest weekend, restaurantele și cinematografele au fost deschise și în interior la fel și sălile de spectacol. Acestea funcționează la 50% din capacitate.

Tot Prefectura Constanța anunță că fi permisă organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale, dar cu participarea a cel mult 300 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt, precum și cu purtarea măștii de protecție. De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 42.474 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 1.205 persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Șoferi inconștienți pe șosele

Un șofer a zburat peste sensul giratoriu, iar un altul a întors și a mers pe contrasens. S…