miercuri, 22 mai, 2024
Home Actualitate Liber la parcare, în Mamaia

Liber la parcare, în Mamaia

de Redacția Dotto

Fără taxă de parcare în Mamaia. Până la finalul lunii aprilie a anului viitor parcarea în stațiune va fi gratuită. Informația a fost confirmată pentru DOTTO TV de Biroul de Presă al Primăriei Constanța.

Reprezentanții administrației publice locale spun că de taxa de parcare a fost eliminată pe 15 septembrie și va fi reintrodusă după data de 30 aprilie 2023. Nici parcometrele nu mai sunt funcționale în stațiune. Așadar, în Mamaia este liber la parcare atât ziua, cât și pe timpul nopții. După un val de mulțumiri din partea hotelierilor și a turiștilor, Primăria Constanța a decis în luna iulie a acestui an să suspende taxa de parcare în Mamaia și Constanța în intervalul 19:00 – 09:00. O oră de parcare în Mamaia a costat vara aceasta 4 lei pe oră.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult