marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Liber la turism subacvatic

Liber la turism subacvatic

de Ileana Gheorghiu
Liber la turism subacvatic

S-a dat liber la scufundări pentru descoperirea vestigiilor subacvatice din zona Cazinoului până spre finalul lunii august. În adâncuri, spun arheologii marini, există resturi de ziduri ale vechii Cetăți Tomis, sute de bucăți de vase ceramice și amfore.

Pentru a ajunge în adâncuri, nu trebuie să știți să înotați sau să vă scufundați. Înainte de începerea turului ghidat, veți beneficia de un instructaj specific pentru scufundare din partea scafandrilor arheolog. Există însă două condiții: să aveți vârsta de minimum 18 ani și să nu aveți probleme medicale care să vă afecteze capacitatea fizică sau psihică. Proiectul de tineret „Vestigii subacvatice” este inclus în agenda de activități a programului Constanța – Capitala Tineretului din România 2021 – 2022.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult