Licitație pentru rable pe patru roți

Primăria scoate la licitație rablele orașului. Peste 200 de mașini abandonate care au ajuns în proprietatea administrației locale vor putea fi licitate în perioada următoare. O oportunitate pentru colecționari, mecanicii auto, care nu s-ar înghesui să cumpere rablele, pe care nu le consideră aducătoare de profit.

Numai în luna ianuarie a acestui an au fost ridicate de pe străzile Constanței 23 de mașini fără stăpân sau abandonate de proprietari. Primăria a decis în vara anului trecut că toate vehiculele de pe domeniul public pe care nu le revendică nimeni să fie confiscate. Așa se face că astăzi, parcul auto al Primăriei numără 201 vehicule, pe care administrația locală intenționează să le vândă.

Licitația de vânzare a vehiculelor se face prin ofertă în plic închis. Cei interesați să cumpere trebuie să achite și o garanție de participare la licitație, în cuantum de 10% din prețul de pornire. Chiar dacă la prima vedere pare o afacere bună să achiziționezi 200 de mașini cu puțin peste 30 de mii euro, mecanicii auto sunt de altă părere.

Cei interesați să cumpere lotul de mașini scos la mezat de Primăria Constanța pot depune oferte până pe 2 mai, ora 15:00 la sediul admistrației locale din bd. Tomis. Două zile mai târziu va fi desemnat și câștigătorul licitației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…