duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Liderul SuperLigii a pierdut cu Hermannstadt

Liderul SuperLigii a pierdut cu Hermannstadt

de Andreea Bălan

A fost seară de coșmar pentru echipa lui Hagi. Farul Constanța a pierdut meciul cu FC Hermannstadt la un scor zdrobitor: 4-0, sibienii reușind astfel să pună capăt șirului de 13 victorii consecutive ale liderului.

Sibienii au deschis scorul încă din minutul 2, iar până la pauză scorul a rămas neschimbat. Constănțenii au irosit câteva ocazii importante de gol prin Pitu, Torje și Alibec. Elevii lui Marius Măldărășanu și-au dublat avantajul în minutul 54, iar în minutul 64, Farul a rămas în zece jucători după ce Mihai Popescu a fost eliminat. Sibienii au rămas și ei în zece jucători în minutul 73 și au beneficiat de 2 lovituri de pedeapsă.

Vizibil dezamăgit, ”regele” tratează meciul ca pe o ”lecție”.

Sibiul a trăit intens meciul cu liderul Farul pe noua arenă. Aceasta a fost luminată mai întâi de un joc de lasere ce-au făcut deliciul celor 13.000 de suporteri, iar apoi au fost încântați și de fanfara Academiei Forțelor Terestre Sibiu.

Farul Constanța rămâne pe locul întâi în clasament, cu 44 de puncte, iar CFR Cluj cu trei puncte în spatele constănțenilor, după ce au remizat cu FC Botoșani.

„Marinarii“ joacă etapa viitoare, în deplasare cu FC Voluntari, în ultimul meci al anului, vineri 16 decembrie, de la ora 20.00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult