Liderul SuperLigii a pierdut cu Hermannstadt

A fost seară de coșmar pentru echipa lui Hagi. Farul Constanța a pierdut meciul cu FC Hermannstadt la un scor zdrobitor: 4-0, sibienii reușind astfel să pună capăt șirului de 13 victorii consecutive ale liderului.

Sibienii au deschis scorul încă din minutul 2, iar până la pauză scorul a rămas neschimbat. Constănțenii au irosit câteva ocazii importante de gol prin Pitu, Torje și Alibec. Elevii lui Marius Măldărășanu și-au dublat avantajul în minutul 54, iar în minutul 64, Farul a rămas în zece jucători după ce Mihai Popescu a fost eliminat. Sibienii au rămas și ei în zece jucători în minutul 73 și au beneficiat de 2 lovituri de pedeapsă.

Vizibil dezamăgit, ”regele” tratează meciul ca pe o ”lecție”.

Sibiul a trăit intens meciul cu liderul Farul pe noua arenă. Aceasta a fost luminată mai întâi de un joc de lasere ce-au făcut deliciul celor 13.000 de suporteri, iar apoi au fost încântați și de fanfara Academiei Forțelor Terestre Sibiu.

Farul Constanța rămâne pe locul întâi în clasament, cu 44 de puncte, iar CFR Cluj cu trei puncte în spatele constănțenilor, după ce au remizat cu FC Botoșani.

„Marinarii“ joacă etapa viitoare, în deplasare cu FC Voluntari, în ultimul meci al anului, vineri 16 decembrie, de la ora 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Farul Constanța – Universitatea Craiova, pe arena lui Hagi

O nouă partidă pentru „Marinarii“ Farul Constanța. După o victorie obținută în deplasare c…